HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

GRČIJA - KOS / Lambi - first-last minute počitnice za družine

Grčija - Naš izbor › Hotel Atlantis Beach 4*

Hotel Atlantis Beach 4*

Namestitev: hotel Atlantis Beach 4*
Trajanje: 8 dni / 7 noči
Storitev: letalo, takse, transfer, all inclusive
Poleti iz: Ljubljana
TERMINI IN CENECene za ta hotel z odhodi iz tujih letališč preverite TUKAJ.

Trenutno ni razpoložljivih terminov z odhodi iz domačih letališč.
Za več informacij o odhodih iz domačih letališč nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točno ceno vam bomo poslali s ponudbo. Če ni drugače označeno, velja cena po osebi pri namestitvi dveh polno plačanih oseb v sobi. Pavšali in popusti za otroke veljajo v spremstvu dveh polno plačanih oseb. 

Lega: Hotel z bujnim zelenim vrtom se nahaja na peščeno-prodnati plaži v predelu Lambi. Do 2 km oddaljenega središča glavnega mesta vozi linijski avtobus, postajališče pa je tik pred hotelom. 

Ponudba: Velik hotel s 510 sobami v glavni stavbi, več depandansah in bungalovih ponuja gostom veliko sprejemno dvorano, recepcijo z najemniškimi sefi, WiFi, več dvigal, kotiček s TV-jem in internetni kotiček, dnevni prostor s sedežnimi garniturami, restavracijo, minimarket, bar s teraso, dva bazena, pool-snack bar ter teraso za sončenje s tuši, senčniki in ležalniki. Za otroke sta na voljo otroško igrišče in otroški bazen. Poskrbljeno je za hotelsko animacijo. Športni navdušenci lahko za doplačilo igrajo tenis na trdi podlagi, namizni tenis in biljard ali pa se odpravijo do 800 m oddaljenega središča z vodnimi športi, kjer lahko smučajo na vodi, srfajo, parasailingajo ter si izposodijo pedalnike in kanuje. 

All inclusive: Gostom, ki bodo doplačali za all inclusive, bo na voljo: v glavni restavraciji zajtrk, kosilo in večerja z mednarodno kuhinjo ter brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino; v restavraciji ob bazenu večerje s specialitetami ter brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino; v lounge baru brezalkoholne pijače, točeno pivo, domače vino in lokalne žgane pijače od 19.00 do 23.00; v pool-snack baru sladoled, sendviči, pizze, pite, sladice ter kava, čaj, brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino od 10.00 do 16.30; v pool baru sendviči in pizze od 16.30 do 19.00, brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino od 16.30 do 23.00 in lokalne žgane pijače od 19.00 do 23.00. 

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon, hladilnik ali kuhinjsko nišo in balkon ali teraso. Na voljo so tudi družinske sobe z dvema ločenima prostoroma.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.

OPOMBA:
Grčija je v letu 2017 - za sezono 2018 pripravila predlog Zakona o uvedbi plačila turistčne pristojbine ob prijavi v nastanitveni objekt. Obveščamo vas, da je bil zakon januarja dokončno sprejet. Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt (velja za vse nove in že narejene rezervacije).

Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in znaša:

- 0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

- 1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*

- 3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

- 4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

 


Spletna stran: http://www.atlantishotel-kos.com/en/

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.