HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Vikend v Budimpešti

Datumi odhodov in cene:

27.10.2018 - 85 EURNaj bo vaš vikend drugačen, obarvan z madžarskim utripom življenja. Preživite ga v prestolnici in se sprehodite med njenimi znamenitostmi.


Osnovne informacije:

Čas potovanja: 2 dni / 1 noč

Najmanjše št. potnikov:
45

Čas za prijavo:
do zasedenosti prostih mestOpis potovanja

1.DAN: LJUBLJANA – BUDIMPEŠTA

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 4.00 . Možnost vstopa potnikov v Celju in Mariboru. Vožnja proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Z avtobusom in peš si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Popoldne bo sledila namestitev v hotelu. V večernih urah možnost prave madžarske večerje s čardašom in glasbo (doplačilo). Nočitev.

2. DAN: BUDIMPEŠTA – LJUBLJANA
Po zajtrku boste najprej imeli možnost, da si mesto ogledamo še z druge perspektive, na panoramski vožnji z ladjico po Donavi (doplačilo). Plovba po potekala od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello. Sledil bo ''skok'' čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača ter od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa bomo imeli za kosilo, nato pa bo sledil panoramski ogled Citadelle, zadnje fotografije ter odhod proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.
 
Doplačila na poti:
  • ostalo, kar ni navedeno v postavki cena vključujeDoplačila ob rezervaciji:
enoposteljna soba 25 EUR

Cena vključuje:
prevoz s turističnim avtobusom po programu vse cestnine in parkirnine nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah turistično vodenje in organizacija izleta DDV-|-avtobus


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.