HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

ŠPANIJA - MADRID Z VINORODNO LA RIOJO IN BURGOSOM, direkten let iz Ljubljane

Španija - Naš izbor › Hotel 3* po programu

Hotel 3* po programu

Namestitev: hotel 3* po programu
Storitev: 4 dni / 3 nočitve, letalo, takse,vodeno potovanje, glej program
Odhod iz: Ljubljana

Trenutno ni razpoložljivih terminov. Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.
Direktni letalski prevoz iz Ljubljane.
Živahna španska prestolnica, vinska regija La Rioja in zanimiva Zaragoz.

1. DAN
SLOVENIJA – ZARAGOZA

nočitev

Predvidoma v dopoldanskih urah zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet proti Zaragozi. Po pristanku sledi vožnja v  Zaragozo in ogled mestnih znamenitosti: Bazilika de Nuestra Senora del Pilar, Trg Pilar z rimskim Forumom, cerkvijo La Seo, La Lonjo, mestno hišo in Aljaferio (največji ostanek muslimanov izven Andaluzije). Vožnja do predela, kjer so leta 2008 organizirali Svetovno razstavo EXPO, katere glavna tema je bila voda in v okviru te tematike se je predstavilo več kot 100 držav. Maskota Expa 2008 je bil Fluvi, ki je dobil celo svojo risanko. Fluvi je delo katalonskega oblikovalca Lopeza, ki ga je navdihnila kaplja vode, kateri je dodal osebnost.  Vožnja v hotel na poti.

2. DAN
LA RIOJA-BURGOS

nočitev, zajtrk

Vožnja v  pokrajino La Riojo. Na poti postanek v slikovitem mestu Tarazona z nenavadno katedralo eno najstarejših aren za bikoborke. Pokrajina La Rioja slovi po najboljših rdečih vinih v Španiji, vina pa izvažajo po celem svetu. Vožnja do vinske prestolnice, mesteca Haro ob reki Ebro. Ogled vinske kleti Marques de Riskal, ki jo je drzno zasnoval arhitekt F. O. Gehry s pokušnjo regionalnih vin ter prigrizkom. Marques de Riskal ni samo klet, pač pa tudi butični hotel, spa center in klet, kjer organizirajo različne dogodke (poroke, modne revije)… Najprej do mesteca Santo Domingo de la Calzada, ki slovi kot najpomembnejša postaja romarjev, namenjenih v Kampostelo. Vožnja v Burgos in ogled mesta, zgodovinskega središča Kastilje in Leon na romarski poti v Santiago de Compostela. Mesto se ponaša z veličastno katedralo pod Unescovo zaščito, ki sodi med najlepše primere španske gotske arhitekture. Je tudi rojstni kraj znanega španskega junaka El Cid−a. Sprehod po starem mestnem središč med spomeniki, ki so tesno povezani z mnogimi slavnimi imeni iz španske zgodovine (most Santa Maria in most sv. Pavla, mestne palače, katedrala...). Nastanitev v okolici.

3. DAN
BURGOS-MADRID

nočitev, zajtrk

Vožnja v Madrid, ki slovi kot najvišje ležeča evropska prestolnica na peščenih gričih Sierra de Guadarrama in danes velja za kozmopolitansko in moderno mesto. Ogled mesta, ki ga je šele leta 1561 izbral za prestolnico kralj Filip II. Z avtobusom se bomo zapeljali po Passeo de la Castellana, najdaljši ulici v mestu s številnimi visokimi stolpnicami, muzeji in stadionom nogometnega kluba Real – Bernabéu, najbolj znanim madridski prizorom trgom Cibeles z vodnjakom Kibele, mestnimi vrati Alcalá, areno za bikoborbe Las Ventas, Plazo España - trgom s kipom Don Kihota in Sanča Panse, glavno poslovno ulico Gran Via, mestnim parkom Retire … Nastanitev.

4. DAN
MADRID-ZARAGOZA-SLOVENIJA

zajtrk

Sprehod mimo  Kraljeve palače, veličastnega doma burbonske dinastije, zgrajene v neoklasicističnem slogu z 2800 sobami. Današnji kraj in kraljica živita v palači Zarzuela zunaj Madrida, to palačo pa uporabljata za državne namene. Nadaljevanje sprehoda mimo madridske operne hiše (Teatro Real), trga Mayor, največjega in najlepšega renesančnega trga s številnimi kavarnami, bari tapas in restavracijami, ki vabijo mimoidoče. Prav na trgu se obiskovalec zave, da je v prestolnici Španije. Krajši postanek in nadaljevanje sprehoda do »srca Madrida«, kot pravijo trgu Puerta del Sol s sedežem madridske regionalne vlade ter kipom medvedke z jagodičnico – simbolom mesta. Prosto popoldne za samo stojno raziskovanje mesta.

Popoldne vožnja na le­ta­liš­če pri Zaragozi. Po­let le­ta­la v Slovenijo predvidoma v večernih urah.

Cena vključuje :
 • letalski prevoz Ljubljana-Zaragoza-Ljubljana,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • 3 nočitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelih 3*,
 • pokušina in ogled v vinski kleti,
 • prevoze po programu,
 • vse zunanje oglede po programu,
 • spremstvo in organizacijo potovanja.
Doplačila:
 • za manjšo skupino: med 35 in 44 potniki: 50€, med 25 in 34 potniki: 70€
 • PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba: 89€
 • PO ŽELJI, na poti: strošek vstopnin in lokalnega prevoza: prbl. 30 - 40€, ogled predstave flamenca: prbl.38€
Popusti:
 • OB PRIJAVI: OTROCI 2 - 12 let na dodatnem ležišču: 10%

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Pozdravljeni,
vabimo vas, da obiščete naš novi spletni portal:
NOVI PORTAL

X