HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

PORTUGALSKA - MADEIRA - POTOVANJE PO PROGRAMU

Po programu

Namestitev: po programu
Storitev: 8 dni, vodeno potovanje, glej program
Odhod iz: Ljubljana

Trenutno ni razpoložljivih terminov. Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Cena (najmanj 2 osebi) vključuje: 
- avtobusni prevoz do letališča Benetke in nazaj,
- letalski prevoz in letališke pristojbine,
- na Madeiri: prevoz iz letališča do hotela in nazaj,
- slovenski predstavnik na Madeiri,
- 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* (Jardins d’Ajuda ali podobno),
- stroške priprave in organizacije potovanja.

Doplačila po želji (na osebo): 
madeirski ali Fado večer (večerja, pijača, folklorni program, …): pribl. 45 EUR,
izlet s katamaranom (3 ure, panoramsko, od Funchala do Cabo Girao in nazaj): pribl. 45 EUR,
dodatni izleti 3. - 7. dne: od 39 EUR,
najem avtomobila oz. storitev po želji.

1. dan LJUBLJANA – polet na Madeiro – FUNCHAL . Zbor v Ljubljani in vožnja do letališča v Benetkah. Polet preko Lizbone v Funchal.  Vožnja do hotela. Namestitev in nočitev.

2. dan FUNCHAL. Zajtrk. Priporočamo, da najprej raziščete prijetno mestece Funchal. Začnete lahko pri spomeniku Sisi, se sprehodite skozi čudovit mestni park in vstopite v ožje središče, mimo mestne katedrale in mestne hiše vse do slavne tržnice z eksotičnim sadjem. Po najstarejši ulici nadaljujete sprehod po starem Funchalu do trdnjave sv. Jakoba, ter se po promenadi vrnete v središče. Po želji (za doplačilo) lahko doživite triurni izlet: s katamaranom se iz Funchala odpeljete na odprto morje v upanju na bližnje srečanje z delfini in z nekaj sreče, tudi z drugimi morskimi sesalci. Navdušujoči so tudi pogledi na otok z morja. Zvečer po želji (za doplačilo) možnost ogleda tradicionalne folklorne predstave in večerje z značilno jedjo ''espetada''. Nočitev.

3. - 7. dan FUNCHAL – prosto ali izleti po želji. Zajtrk. Prosti dnevi za samostojno uživanje pokrajine. Lahko ga izkoristite za počitek in kopanje, raziskovanje otoka z najetim avtomobilom (za doplačilo) ali se udeležite kakšnega organiziranega izleta po želji – recimo celodnevni pohod po daljši levadi ali po spektakularni planinski poti čez najvišje vrhove otoka (od Pica Areiira do Ruiva) ali pa se odločite za katero izmed samostojnih aktivnosti kot so kolesarjenje, kanjoning, ribolov, izlet z jeepi... izbira je vaša. Nočitev. (H, Z)

8. dan FUNCHAL – LIZBONA – LJUBLJANA. Zajtrk. Prosto do odhoda na letališče. Vožnja na letališče in polet preko Lizbone do Benetk. Po pristanku sledi še vožnja proti Ljubljani.


Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.