HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

GRČIJA - KRETA / Malia - first-last minute počitnice

Grčija - Naš izbor › Hotel Sirens Beach 4*+ (dober hotel ob plaži)

Hotel Sirens Beach 4*+ (dober hotel ob plaži)

Namestitev: hotel Sirens Beach 4*+ (dober hotel ob plaži)
Trajanje: 8 dni / 7 noči
Storitev: letalo, let. takse, transfer, all inclusive
Poleti iz: Ljubljana
TERMINI IN CENECene za ta hotel z odhodi iz tujih letališč preverite TUKAJ.

Trenutno ni razpoložljivih terminov z odhodi iz domačih letališč.
Za več informacij o odhodih iz domačih letališč nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točen izračun vam pošljemo po mailu ali nas pokličite. Če ni drugače označeno je cena po osebi pri dveh polno plačanih osebah v sobi.


Lega: Zelo priljubljen hotelski kompleks z veliko stalnih gostov se razprostira v prekrasnem 42.000 m2 velikem vrtu tik ob čudoviti, zlati peščeni plaži in le 500 m od strogega centra Malie, kjer so številne trgovine, restavracije in bari.

Ponudba: Uveljavljen, odlično voden hotel, sestavljen iz štirinadstropne glavne zgradbe, bungalovov in vile ima sprejemno dvorano z recepcijo, internetni in TV-kotiček, brezplačni WiFi, dve dvigali, konferenčno dvorano, lobby bar, dve restavraciji, tri bare, beach bar, minimarket, otroško igrišče, mini klub za otroke od 3. do 13. leta, teenies club za najstnike od 14. do 17. leta, amfiteater, tri bazene, dva otroška bazena, več teras za sončenje in spa z različnimi lepotilnimi in sprostitvenimi tretmaji.
All inclusive: Zajtrk od 7.30 do 10. ure, kosilo od 12.30 do 14.30 in večerja od 19. do 21.30 ure. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka do 11. ure. Razni prigrizki od 11. do 12.30 ure in od 15.30 do 17.30 ure. Sladoled od 11. do 18. ure. Popoldanska kava, čaj in pecivo od 16.30. do 17.30 ure. Lokalne in nekatere internacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače, domače vino, točeno pivo, alkoholni in brezalkoholni koktajli, filter kava od 11. do 23. ure.
Kava in čaj, mineralna voda, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, pivo in vino od 10. do 24.00 ure. Za šport in rekreacijo so na voljo dva teniška igrišča, namizni tenis, mini golf, igrišče za mali nogomet, odbojka na mivki, fitnes, aerobika, vodna gimnastika, balinanje, vaterpolo in lokostrelstvo. Brezplačni ležalnik in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke. 
Nastanitev: Vse okusno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, hladilnik in balkon ali teraso. Family sobe, so opremljene enako le, da so prostornejše, saj imajo še z drsnimi vrati ločen dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kopalnico s kadjo in tušem in veliko zasenčeno teraso. Family superior sobe so enako opremljene kot standardne sobe s tem, da so prostornejše in so obrnjene proti morju. Family bunk beds so prav tako enako opremljene s tem da imajo še poseben kavč, ki se raztegne v pograd. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi sobe v bungalovih.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom.

OPOMBA:
Grčija je v letu 2017 - za sezono 2018 pripravila predlog Zakona o uvedbi plačila turistčne pristojbine ob prijavi v nastanitveni objekt. Obveščamo vas, da je bil zakon januarja dokončno sprejet. Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt (velja za vse nove in že narejene rezervacije).

Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in znaša:

- 0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

- 1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*

- 3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

- 4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).


Spletna stran: http://www.sirenshotels.gr/en/index.html

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.