HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

SEVERNI CIPER - KIRENIJA - first-last minute in krompirjeve počitnice

Hotel Vuni Palace 5* (poleg mesta Kirenija)

Namestitev: hotel Vuni Palace 5* (poleg mesta Kirenija)
Trajanje: 8 dni / 7 noči
Storitev: letalo, let. takse, transfer, polpenzion / all inclusive
Poleti iz: Ljubljana
TERMINI IN CENEMorda lahko za ta hotel najdete še ugodnejšo ponudbo TUKAJ.
28.10.2018 - 04.11.2018 | dvoposteljna soba - vse vključeno | Let iz: Ljubljana

Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točno ceno vam bomo poslali s ponudbo. Če ni drugače označeno, velja cena po osebi pri namestitvi dveh polno plačanih oseb v sobi. Pavšali in popusti za otroke veljajo v spremstvu dveh polno plačanih oseb. 

Storitev: POLPENZION (samopostrežni zajtrk in večerja) ali ALL INCLUSIVE

Lokacija: Kirenija, 1.5 km do centra mesta, 35 km do letališča.

Plaža: hotel je povezan s peščeno in prodnato plažo, na kateri je tudi pomol. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Bazen: zunanji bazen z ločenim otroškim delom, notranji bazen. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Prav tako možnost koriščenja nekaterih storitev sosednjega, sestrskega hotela Oscar Resort (vodni park, dva tobogana in bazen z valovi).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po navodilih hotelskega menedžmenta).

Internet: brezplačna brezžična povezava na voljo v skupnih prostorih in v sobah.

Ostalo: priljubljen hotel (zgrajen leta 2006) sestavljajo 3 enakovredne zgradbe. V osrednji je recepcija, glavna samopostrežna restavracija, a la carte restavracija, več barov, notranji bazen, otroški mini klub, mini golf, šah, fitnes, balinanje, vodna aerobika, vodni športi ter Viva casino (15 miz za igre v živo, 158 igralnih avtomatov).

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo le gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo uvožene pijače, pijača v steklenicah, vodni športi in storitve, ki ne sodijo v storitev all inclusiva. Namestitev je možna v eni izmed treh stavb hotela (glede na razpoložljivost hotelirja).

Opis sob: skupno 176 sob razporejenih po treh stavbah. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 (cca 22 m2) = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč. Soba 1/1+1 = enoposteljna soba z dodatnim ležiščem, namenjena staršem samohranilcem.


Spletna stran: http://www.vunipalacehotel.com

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.