HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Potovanje v Rusijo - 7 dniTERMINI IN CENE
Odhod: 26.06.2019, 7 dni, cena: 1.149,00 EUR, opomba: min. 35 potnikov
Odhod: 27.07.2019, 7 dni, cena: 1.149,00 EUR, opomba: min. 35 potnikov
Odhod: 10.08.2019, 7 dni, cena: 1.149,00 EUR, opomba: min. 35 potnikov
Odhod: 27.10.2019, 7 dni, cena: 1.149,00 EUR, opomba: min. 35 potnikov

1. dan: LJUBLJANA - SAINT PETERSBURG
Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet preko enega izmed letališč proti St. Petersburgu. Po prihodu prevoz do hotela, namestitev, nočitev.

2. dan: SAINT PETERSBURG
Po zajtrku se bomo podali na panoramski ogled izjemnega mesta, ki ga je ustanovil Peter Veliki in zaradi svoje unikatne, elegantne arhitekture velja za eno najlepših evropskih mest. Zapeljali se bomo do Vasiljevskega otoka, trdnjave Petropavlovsk ter nadaljevali ob reki Nevi mimo Zimskega dvorca, letnega trga in katedrale Sv. Izaka, ki je največja pravoslavna katedrala v mestu. Prosto popoldne. Individualno preživljanje časa na znani ulici Nevski prospekt, s številnimi trgovinami, restavracijami ali ob doplačilu ogled enega izmed najpomembnejših svetovnih muzejev Ermitaž v baročnem Zimskem dvorcu. Nočitev.

3. dan: SAINT PETERSBURG (PUŠKIN IN PETERHOF)
Zajtrk, nočitev. Prost dan za individualne oglede muzejev in galerij ali raziskovanje mesta. Možnost doplačila izleta v Carsko selo in Peterhof (odvisno od odpiralnih časov). V Carskem selu se nahaja mogočna poletna palača Katarine Velike, znane po svoji zbirki unikatnega pohištva, kipov in slik, predvsem pa po obnovljeni in od leta 2003 dalje znova odprti Jantarni sobi. Okoli njene zgodovine se vije precej zgodb, vendar njena skrivnost še ni razkrita. Nadaljujemo do Petrovega dvorca, kjer se nahaja letna rezidenca Petra I. s čudovitim vrtom in zelo spominja na sloviti pariški Versailles. Povratek v hotel. Zvečer ob doplačilu predlagamo obisk katere izmed predstav, ki jih ponuja mesto ali vožnjo z ladjico po kanalih, od koder se nam bo ponudil prelep pogled na mesto.

4. dan: SAINT PETERSBURG - MOSKVA
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Moskvi oz. vožnja s hitrim vlakom. Po prihodu panoramski ogled glavnega mesta: Kremelj (zunanjost), Rdeči trg, ki je obdan z stavbami iz preteklosti, med njimi cerkve Vasilija Blaženega, Leninovega mavzoleja s pokopališčem slavnih Rusov, Bolšoj teatra, Univeze Lomonosov, Novodevični samostan, stadion Lužniki… Prevoz v hotel, namestitev. Ostanek dneva je ob doplačilu namenjen ogledu notranjosti Kremlja, okoli 28 ha velikega mestnega središča. V kompleksu se nahajajo palače, stolnica in znameniti zid, ki obdaja ves Kremelj. Za obiskovalce je odprt le del, območje ki služi kot uradna rezidenca predsednika Rusije in kjer se nahajajo uradne ustanova, pa je za oglede zaprt.

5. dan: MOSKVA - SERGIJEV POSAD - VLADIMIR - SUZDAL
Po zajtrku se bomo odpravili na čudovito rusko podeželje in odkrivali starodavna mesta iz zlate ruske preteklosti. Prvi postanek bomo naredili v Sergijevem posadu, kjer si ogledamo najpomembnejši center ruske pravoslavne cerkve z detajli ruske arhitekture iz 15. in 16. stoletja. Sergejev samostan ter najstarejša cerkev Sv. Trojice iz belega kamna, v kateri se nahajajo čudovite ikone. Nadaljujemo do Vladimira, 870 let starega mesta. Med drugim si bomo ogledali katedralo Marijinega vnebovzetja in znamenita Zlata vrata. Večeren prihod v Suzdal, namestitev, nočitev.

6. dan: SUZDAL - MOSKVA
Zajtrk. Ogled enega najstarejših ruskih mest, pravega muzeja ob reki Kamenki, ki je pod Unescovo zaščito. Videli bomo cerkev Marijinega rojstva iz 13. stoletja, več samostanov in stare utrdbe. Kosilo v tradicionalni ruski restavraciji s pokušino boršča. Popoldanski povratek nazaj v Moskvo in sprehod po ulici Stari Arbat, priljubljenemu zbirališču umetnikov in prebivalcev Moskve. Sledi spust v podzemlje in ogled postaj ene najlepših podzemnih železnic. Le te so prave umetnine, zato ni čudno, da Moskovsko podzemno železnico imenujejo tudi muzej. Prevoz v hotel, nočitev.

7. dan: MOSKVA - LJUBLJANA
Po zajtrku prosto do prevoza na letališče in polet proti Ljubljani oziroma okoliškemu letališču. Prevoz do Ljubljane.Obvezna doplačila
skupina 25-34 potnikov, cena: 80€
skupina 15-24 potnikov, cena: 175€

Doplačila po želji
enoposteljna soba, cena: 130 €
7 x večerje v hotelu, cena: 160 €
vizum in urejanje, cena: 85 €
Kremelj z orožarno, cena: 49 €
Ermitaž, cena: 30 €
Bolšoj balet, cena: od 60 do 150 €
Nikolajev cirkus Moskva, cena: od 80 €
Peterhof in Carsko selo, cena: 85 €
ladjica po kanalih St. Petersburg, cena: 20 €
Petropavlovsk trdnjava, cena: 15 €


Cena vključuje
Letalski prevoz Ljubljana-Saint Petersburg, Moskva-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane) v ekonomskem razredu, 6x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, 1x kosilo, zunanje oglede po programu brez vstopnin, letalski prevoz ali hitri vlak St. Petersburg-Moskva, vodjo poti, spremljevalca, organizacijo potovanja. Vsi dodatni izleti se doplačajo ob prijavi. Minimalno število udeležencev za izvedbo je 15.

Dodatno

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nastanjeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bo organizirano, če se bo prijavilo min. 15 oseb. Napitnine niso vključene v ceni, na poti 30 € po osebi.

Cepljenje:
Cepljenje ni obvezno. Več na www.zdravinapot.si

Vizum:
Je potreben.


Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena). * Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.
Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.