HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Potovanje v Dubaj in Združene arabske emirate - 6 dniTERMINI IN CENE
Odhod: 27.10.2018, 6 dni, cena: 899,00 EUR, opomba: min. 20 potnikov

1. dan: LJUBLJANA-DUBAJ
Zbirno mesto potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet proti Dubaju. Po pristanku prevoz v hotel, nočitev.

2. dan: DUBAJ
Po zajtrku se bomo odpravili na ogled mesta, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Po aveniji šejka Zayeda se bomo peljali mimo številnih poslopij, zagrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, videli kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, občudovali mošeje, videli šejkovo palačo in palačo Zabeel ter obiskali Dubajski muzej. Dubaj ima tudi predel s poslopji iz starih časov Al Bastakya, od koder se bomo sprehodili do ožine creek ter se z ladjico abra zapeljali po kanalu. Na drugi strani bomo obiskali še souk začimb in zlata ter opazovali živahno vrvenje v pristanišču. Za konec dneva si bomo (ob doplačilu) privoščili še vzpon na najvišjo zgradbo sveta - Burj Khalifo ter obiskali eno največjih nakupovalnih središč na svetu Dubaj Mall. Da pa bo dan popoln še postanek za ogled izjemnih dubajskih fontan. Nočitev.

3. dan: DUBAJ
Po zajtrku se bomo zapeljali do otoka The Palm Jumeirah, kjer se bomo vkrcali na nadzemno enotirno železnico, ki nas bo popeljala na ogled umetnega otoka, na katerem stojijo prestižne vile znanih osebnosti in veličastni hotel Atlantis The Palm. V nadaljevanju se zapeljemo še do dubajske marine, od koder se nam bo iz sprehajalne promenade nudil čudovit pogled na nebotičnike. Povratek v hotel, prosto popoldne. Možnost puščavskega safarija (doplačilo), po puščavi ki jo bomo doživeli v vsej njeni veličastnosti in lepoti. Po vožnji čez sipine peska si bomo oddahnili v kampu, postavljenem po vzoru pravih beduinskih taborov. Počitek v arabskem slogu se bo podaljšal v večerjo, ki jo bo popestrila glasbena spremljava. Pozen povratek v hotel, nočitev.

4. dan: DUBAJ- ABU DHABI-DUBAJ
Zajtrk. Dan namenjen kopanju, nakupovanju… Nočitev. Možnost izleta (doplačilo) v upravno in poslovno središče Združenih emiratov - Abu Dhabi. V tem izjemno modernem mestu je sedež vlade Združenih arabskih emiratov, mnogih naftnih družb, največjih svetovnih bank. Mesto, ki je zraslo iz puščave zaradi bogatih nahajališč nafte, je danes ozaljšano s številnimi zelenimi površinami, parki in fontanami, ki se nam bodo na vožnji po obalni cesti prikazali v vsem svojem razkošju. Postali bomo ob eni najlepših mošej, Veliki mošeji, katero krasi kar 83 kupol (vstop v mošejo ni dovoljen), nato pred poslopjem znamenitega hotela Emirates Palace in v Heritage Village, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Še postanek ob vhodu v Ferrari World, največji pokriti zabaviščni park na svetu, nato pa povratek v Dubaj. Nočitev.

5. dan: DUBAJ
Zajtrk in prosto za kopanje ali odkrivanje Dubaja. Priporočamo obisk vodnega centra Wald Wadi ali večerno vožnjo z ladjico dhow po kanalu mimo prekrasno osvetljenih stavb mesta Dubaj. Nočitev.

6. dan: DUBAJ-LJUBLJANA
Po zajtrku prevoz na letališče. Prijava in polet s postankom proti Ljubljani.Obvezna doplačila
turistična pristojbnina, cena: 15€
skupina 15-19 potnikov, cena: 100€
vožnje z metrojem na kraju samem, cena: cca 7€

Doplačila po želji
Enoposteljna soba, cena: 199€
Burj Khalifa, cena: 45€
Jeep safari z večerjo, cena: 85€
Abu Dhabi, cena: 65€
ladja Dhow z večerjo, cena: 65€


Cena vključuje
Letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu potovanja, 5x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*/4* v Dubaju, poldnevni ogled mesta Dubaj, vstopnina v muzej, vožnja z vodnim taksijem-abro, nezgodno zavarovanje, organizacijo potovanja, slovensko vodenje po programu v času bivanja v Dubaju, letališke takse

Dodatno

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 15/12-2017 5 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 3 % popust


OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 15 prijavljenih oseb.
Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 25 € po osebi.
Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih izletov je 15.

CEPLJENJE:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben.


Poleti so predvideni z letališča Ljubljana, V kolikor je polet iz katerega izmed bližnjih letališč je prevoz do letališča in nazaj brezplačen. Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.