HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Potovanje po Siciliji - 4 dniTERMINI IN CENE
Odhod: 27.06.2019, 4 dni, cena: 589,00 EUR, opomba: min. 20 potnikov
Odhod: 25.07.2019, 4 dni, cena: 589,00 EUR, opomba: min. 20 potnikov
Odhod: 15.08.2019, 4 dni, cena: 589,00 EUR, opomba: min. 20 potnikov
Odhod: 28.10.2019, 4 dni, cena: 589,00 EUR, opomba: min. 20 potnikov

1. dan: LJUBLJANA-CATANIA-SIRACUSE
Zbirno mesto v Ljubljani. Prevoz do letališča v Italiji in polet proti Cataniji. Po pristanku vožnja do Siracuse, enega največjih središč grške civilizacije izven matične Helade. Na sprehodu po mestnih ulicah bomo videli grško gledališče, rimski amfiteater, cerkev sv. Lucije in Dionizovo uho v arheološkem parku. Vožnja do hotela, namestitev, večerja, nočitev.

2. dan: TAORMINA-ETNA
Po zajtrku se bomo odpeljali do ognjenika Etna kjer bomo med sprehodom po opusteli ognjeniški pokrajini na višini okoli 2.000 m uživali ob pogledu na ugasle kraterje in pokrajino ob Jonskem morju. Sledi ogled Taormine, za katerega je značilen mediteranski vrvež in nepozaben razgled na Etno. Ogledali si bomo odlično ohranjeno grško-rimsko gledališče, se sprehodili po zgornjem delu mesta… Povratek v hotel, večerja, nočitev.

3. dan: MILAZZO-EOLSKI OTOKI (doplačilo).
Zajtrk in prost dan. Predlagamo izlet na Eolske otoke. Vkrcali se bomo na ladjo v Milazzu in se med plovbo ustavili na otočju Vulcano, znanem po žveplenih vrelcih in zdravilnem žveplenem blatu. Po želji možen vzpon vse do kraterja ugaslega vulkana. Nadaljevanje plovbe na otok Lipari, ki je največji v arhipelagu in kjer si bomo lahko ogledali stolnico in arheološki muzej. Po ogledu plovba do Milazza, vrnitev v hotel, večerja, nočitev.

4. dan: CATANIA?LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpeljali do mesteca Acicastella, kjer bomo postali za kratek ogled in se zapeljali do znamenite Kiklopove skale. Nato nadaljujemo do drugega največjega mesta na Siciliji, Catanie, ki slovi kot sijajno baročno mesto, kar bomo spoznali ob ogledu mestnega središča. Vožnja do letališča in polet proti letališču v Italiji, od koder se bomo odpeljali do Ljubljane.Obvezna doplačila
skupina 15-19 potnikov, cena: 110€

Doplačila po želji
Enoposteljna soba, cena: 110€
Izlet na Eolske otoke, cena: 55€
Vzpon na Etno, cena: 65€


Cena vključuje
avtobusni/kombi prevoz Ljubljana-letališče Italija in nazaj, letalski prevoz Italija-Catania in nazaj v ekonomskem razredu, 3 x polpenzion v hotelih 3-4*, zunanji ogledi brez vstopnin, vodjo poti in organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje, DDV. Vstopnine niso vključene v ceno, cca 35 EUR na poti. Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih ogledov je 15.

Dodatno

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 15 prijavljenih oseb.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena). V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.