HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
Domov | 04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - pet: 9.00 - 13.00, 15.00 - 18.00; sob: 9.00 - 12.00

Maldivi

maldiviMaldivi so pravi raj na zemlji. Preživite svoje sanjske počitnice na verjetno najlepših otokih Indijskega oceana. Maldive sestavlja več kot tisoč atolov, turistično najbolj znani pa so trije, Južni in Severni Male atol ter atol Ari. Otočki so idealni za poročna potovanja, saj že sami po sebi delujejo zelo romantično. Turkizno morje ter rajske oaze so dovolj velik razlog, da morate vsaj enkrat v življenju obiskati Maldive. Poležavanje na belih peščenih plažah in pa potapljanje med čudovitimi koralami bodo naredili vaše počitnice nepozabne... Preberite več

Kdaj na Maldive?

Maldivi imajo tropsko podnebje in skozi vso leto visoke temperature. V poletnih časih je zaradi monsunov precej več dežja kot v zimskih mesecih. Najboljši čas za obisk Maldivov je tako med mesecem decembrom in aprilom, v tem času boste imeli tudi največ lepega vremena.

Kaj početi na Maldivih?

Maldivi ponujajo vse kar si lahko zamislite za rajske počitnice. Lahko se odločite za poležavanje na belih peščenih plažah ali pa obiščete katerega od potapljaški centrov in se potopite med koralne grebene Indijskega oceana. Možen je tudi ribolov vendar samo organiziran. Maldivi ponujajo tudi razkošne hotelske resorte kjer si lahko privoščite vse kar si zaželite in naredite svoje počitnice nepozabne. Maldivi so tudi zelo primerni za preživljanje medenih tednov ali celo za simbolično poroko.

Last Minute Maldivi

Najceneje boste Maldive obiskali, če se odločite za katerega od last minute aranžmajev. Maldivi so na voljo skozi celotno leto in prav v vsakem trenutko se najdejo ugodne last minute ponudbe.

Splošnih nasveti za obisk Maldivov

Malarije na Maldivih ni tako, da cepljenje ni potrebno. Vstopnega vizume ne potrebujete, potrebujete samo potni list, ki mora biti veljaven še vsaj pol leta. Uradno plačilno sredstvo na Maldivih je Rufiy (rf). Menjate ga lahko na letališču Male ali v menjalnicah v večjih krajih. Ponekod lahko plačujete tudi v ameriških dolarjih. Domače živali so na Maldivih prepovedane. Katoliške poroke niso možne, saj so Maldivi islamske veroizpovedi. Agencije vam lahko uredijo le simbolično poroko.

Skrij dodaten opis

          cena od 1239 €

The Barefoot Eco
Maldivi
Lokacija: Hanimaadhoo

Termini in cene
broken clouds
27 °C
          cena od 1322 €
          cena od 1327 €

Holiday Island Resort & Spa
Maldivi
Lokacija: Dhiffushi (Alif Dhaal)

Termini in cene
broken clouds
27 °C
          cena od 1350 €
          cena od 1379 €

Reethi Beach Resort
Maldivi
Lokacija: Fonimagoodhoo

Termini in cene
broken clouds
27 °C
          cena od 1388 €
          cena od 1391 €
          cena od 1401 €
          cena od 1410 €
          cena od 1416 €
          cena od 1430 €
Strani: