HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Last Minute Egipt in vsa ostala ponudba za vaše počitnice

Naš izborlast minute Egiptlast minute Sharmlast minute Hurgada

Egipt in počitnice

Egipt je dežela faraonov in zibeljka življenja. Posebej priljubljen je zaradi svoje bogate zgodovine in ugodne klime. Egipt ponuja skozi celotno leto primerne temperature za počitnice. Privoščite si lahko razvajanje v modernih hotelih, poležavanje na obali Rdečega morja ali pa izlet v notranjost dežele. Izbirate lahko med več letovišči ob obali Rdečega morja, priporočamo vam Sharm El Sheikh, Hurgado in Marso Alam. Preberite več

Last minute Egipt

Egipt je destinacija za katero velja, da je v vsakem trenutku primerna za počitnice. Najbolj priljubljene destinacije so med drugimi Sharm El Sheikh, Hurgada in Marsa Alam. Najceneje boste Egipt obiskali, če se odločite za enega od last minute aranžmajev. Iz avstrijskih letališč so na voljo skozi celotno leto zelo ugodni last minute aranžmaji. Prav tako pa so last minute aranžmaji za Egipt na voljo tudi s poleti iz Ljubljane.

Kdaj potovati v Egipt?

Egipt ima skozi celotno leto izjemo visoke temperature. V Rdečem morju se je mogoče kopati tudi pozimi. V poletnih mesecih in na višku sezone lahko pričakujete tudi do petdeset stopinj plusa. Voda se v Egiptu segreje vse do trideset stopinj. Egipt skoraj nima deževnega obdobja in ga tako lahko obiščete v vsakem trenutku. Med cenejšimi destinacijami je prav Egipt tisti, ki vam omogoča kopanje v morju v vsakem letnem času.

Varnost v Egiptu

Vse našteta letovišča so od centrov arabske pomladi oddaljeni vsaj 700 in več kilometrov tako, da so počitnice v Egiptu popolnoma varne. Ljudje so prijazni, predvsem pa so zelo prijazni turistični delavci. Egipt lahko brez težav priporočamo za družinske počitnice in zagotovo jih boste preživeli nepozabno.

Viza za Egipt

V Egiptu vstopni vizum več ni potrebno predhodno urejati. Dobite jo za nekaj dolarjev kar na letališču. V kolikor potujete samo v določeno letovišče in boste počitnice preživeli brez, da bi potovali po Egiptu vize ne potrebujete. Vstopni vizum vam kot nalepko nalepijo v potni list in dodajo žig pri vstopu in izstopu iz države.

Potapljanje v Egiptu

Zadnja leta se vse več potnikov, ki si za oddih izberejo Egipt odločijo tudi za potapljanje. Nekateri potapljaški izpit opravijo tudi v Egiptu, tisti z več izkušnjami pa se odločijo celo za potapljaški safari. Rdečo morje spada med najlepše destinacije za potapljanje na svetu. Težko bi še kje na svetu našli tako pisan in bogat podvodni svet kot prav v Rdečem morju. Egipt ima nekaj naravnih podvodnih parkov, ki so zaradi izredno bogatih in lepih koralnih grebenov tudi zaščiteni. Med bolj znanimi parki so Dahab, Shark reef, Ras Muhammed, Elphinstone reef in še bi lahko naštevali. Potapljaški centri pa zraven klasičnega potapljanje organizirajo tudi snorklanje tako, da niti ni potrebno, da ste potapljač, da lahko občudujete podvodni svet Rdečega morja. Skrij dodaten opis
Iskanje po vsebini:
Sortiranje: cena | destinacija
Hotel Sunrise Meraki 4*
HURGADA - FIRST
Polet iz: Ljubljana Naš komentar:
za odrasle, na plaži, "clubbing"
Hotel Sunrise Aqua Joy 4*
HURGADA / Hurgada - first
Polet iz: Ljubljana Naš komentar:
prenovljen, vodni park
Hotel Pacha Resort 4*
HURGADA / Hurgada - first
Polet iz: Ljubljana in druga letališča
Hotel Sheraton Soma Bay Resort 5*
HURGADA / SOMA BAY - FIRST
Polet iz: Ljubljana Naš komentar:
odličen hotel
The Desert Rose 5*
Hurghada - first
Polet iz: Ljubljana
Hotel Coral Beach Hurgada 4*
HURGADA - first
Polet iz: Ljubljana
Sunrise Grand Select Crystal Bay 5*
HURGADA - First
Polet iz: Ljubljana Naš komentar:
deluxe
Panorama Bungalow Resort El Gouna 3*+
HURGADA - first
Polet iz: Ljubljana
Hotel Grand Seas Hostmark 4*
HURGADA - first
Polet iz: Ljubljana
Hotel Movie Gate Hurgada 4*
HURGADA - first
Polet iz: Ljubljana

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Pozdravljeni,
vabimo vas, da obiščete naš novi spletni portal:
NOVI PORTAL

X