HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Beograd

Datumi odhodov in cene:

27.10.2018 - 99 EURNajbolj zabavna Evropska prestolnica s šarmom starih časov in pridihom pristnega balkanskega humorja.


Osnovne informacije:
Čas potovanja: 2 dni / 1 noč
Najmanjše število potnikov: 45

Čas za prijavo:
do zasedenosti prostih mest


Opis potovanja

1. DAN: LJUBLJANA – BEOGRAD

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 2.00. Pot proti Hrvaški in Srbiji nas bo vodila po skoraj neskončno ravni cesti »bratstva in enotnosti«, vse do Beograda. Dopoldan panoramski ogled Novega Beograda. Videli bomo Kitajsko ambasado, ki je bila porušena v napadih Nata, SAVA center, nekdanji sedež partije, Park neuvrščenih… Preko slavnega Brankovega mostu se bomo podali na Dedinje, do Hiše cvetja, kjer si bomo ogledali grob Josipa Broza Tita, ter mimo stadionov Crvene Zvezde in Partizana. Nekaj prostega časa v centru mesta in nadaljevanje ogledov, kjer bomo videli Trg republike, knez Mihajlovo ulico in slavno trdnjavo Kalemegdan. Namestitev v hotelu. Za ljubitelje srbske kulinarike in glasbe ponujamo možnost tradicionalne večerje (doplačilo). Nočitev.

2. DAN: BEOGRAD – LJUBLJANA
Po zajtrku priporočamo kratek izlet do Avale (doplačilo). Ogled Meštrovi?evega spomenika neznanemu junaku, ki je narejen v obliki mavzoleja. Povzpeli se bomo na obnovljeni telekomunikacijski stolp (204 m) z nepozabnim panoramskim razgledom na Vojvodino in Šumadijo. Vrnitev v Beograd in prosto za zadnje nakupe ali tradicionalno kavo na Terazijah. V popoldanskih urah bo sledil odhod proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah (med potjo seveda obvezen ogled kakšnega filma iz bogate Jugo filmske zakladnice).
Doplačila na poti:
(vodniku na poti)
  • vstopnine pribl 5 EUR
  • ostalo, kar ni navedeno v postavki cena vključujeDoplačila ob rezervaciji:
izlet na Avalo 11 EUR

Cena vključuje:
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu cestnine, pristojbine in parkirnine 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljni sobi zunanji ogledi po programu vodenje in organizacija potovanja DDV-|-avtobus


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.